Morganville

Real RPG
 
AcasaCalendarFAQCautareMembriGrupuriInregistrareConectare

Distribuiţi | 
 

 "Don't go around saying the world owes you a living. The world owes you nothing. It was here first."

In jos 
AutorMesaj
Dimitri E. David

avatar

Mesaje : 26
Data de înscriere : 01/06/2012

MesajSubiect: "Don't go around saying the world owes you a living. The world owes you nothing. It was here first."   Vin Iun 01, 2012 10:02 am

Apusul. Norii se adunau treptat de pe cer, asemeni unei năluci, acoperind razele aurii şi totuşi insistente ale soarelui oranj să mai lumineze câtuşi de puţin. Urme violacee ce păreau difuze, acum dispăreau de pe întreg văzduhul, dând impresia că totul în jur amorţise. Însă nu în seara respectivă. Sau cel puţin aşa ar fi trebuit să fie, dar nu era. Era frig şi înnourat şi marea, şi nisipul, şi cerul, şi malul stâncos îşi pierduseră culorile. O singură pată de un alb sclipitor părea picurată dintr-un penson nesigur în acest peisaj lipsit de culoare.
David, singur, rătăcit pe acest ţărm străin "valsă" pe acordurile destrămate ale vântului. Nu era vesel ca de obicei şi nu râdea, nu zâmbea, ci doar "dansa" cu apa izbindu-i-se de picioarele desculţe. Nu avea acum motiv să zâmbească. Îşi lăsase rucsacul pe nisipul fin, alături de sacoul de acelaşi alb impecabil şi tot ceea ce ţinea legătura cu el, printre care şi telefonul. Nu mai punea preţ pe nimic în clipa respectivă, ci doar acorda atenţia liniştii ce domnea în jurul său. Priveşte către largul mării şi trage aer adânc în piept, lăsând braţele moi pe lângă trupul uşor amorţit.
Sus In jos
Vezi profilul utilizatorului
Alesandra Von Essen

avatar

Mesaje : 223
Data de înscriere : 31/05/2012

MesajSubiect: Re: "Don't go around saying the world owes you a living. The world owes you nothing. It was here first."   Vin Iun 01, 2012 11:32 am

 • Paşii o purtară spre plaja din apropierea oraşului.Nu avea chef de nimic, se vedea lucrul acesta de la o poşta.Purta ca deobicei, o pereche de blugi scurti şi un tricou ce ii cădea doar pe un umăr.Teoretic, nu avea voie la acea oră afară, dar cui ii păsa_Ei una nu prea.Simţea valurile mării ce se loveau acum de picioarele ei goale, făcândo să tresară la inceput, dar se obişnuise cu acea senzaţie într-un final, ceea ce o făcea să se simta mai bine.
  Doar probleme avea în ultimul timp şi acea plimbare noctura, spera sa fie bună, să o facă să se simtă mai bine.Işi dădu jos hainele, lăsând la iveala costumul alb de baie.Nu era nici prima şi nici ultima dată când făcea baie in mare, la ore tarzii.
  Intră incet, simţindu-i răceala, dar obişnuindu-se repede cu ea.Nu se gândea şi la consecinţte, nu prea asculta de nimeni, aşa că va trebui sa aibă grijă cine o vede şi cine nu.Intrase in apă până la mijloc, simţindu-şi tot corpul deja amortit, era totuşi o senzaţie plăcută pentru ea, cel puţin pe moment.
Sus In jos
Vezi profilul utilizatorului
Dimitri E. David

avatar

Mesaje : 26
Data de înscriere : 01/06/2012

MesajSubiect: Re: "Don't go around saying the world owes you a living. The world owes you nothing. It was here first."   Vin Iun 01, 2012 11:42 am

Îşi ridică privirea către cerul întunecat, ce ar fi dat impresia că e una cu Iadul şi atunci lăsă adierea vântului să-i mângâie chipul palid. Închide ochii pentru a se linişti şi a uita de orice problemă apăsătoare apoi încetul cu încetul, se aşează pe nisipul fin. Ar fi jurat că ultimele luni au fost cele mai stresante şi fără pauză, încărcate cu fel de fel de probleme şi angajamente încât uitase şi de propriile nevoi. Îşi trece uşor ofticat palmele peste faţă şi îşi lasă capul pe spate.
"Revino-ţi!" îşi spuse în gând, lucru ce-l determină să-şi subţieze slab buzele. Uitase şi pe ce lume trăia, nu remarca sub absolut nici un fel că se rătăcise, ajunsese într-un loc în care nici măcar nu pusese piciorul. De fapt, libertatea lui consta pentru impresarii săi repetiţie şi mereu să aducă elemente noi în munca pe care o depunea - ar fi avut plăcerea sadică de a-i devora cu o poftă imensă, dar mereu îşi spunea în gând că trebuie să se abţină. Desigur, ori de câte ori făcea asta avea rezultat excelent, însă nevoia de a te simţi fără griji măcar câteva ore îţi putea da o dispoziţie bună. Cum ajunse aici? Ştia doar că se afla în maşină, însă gândurile sale amestecate una peste alta, cu siguranţă nu-l făcea să realizeze pe ce autostradă o luase. Doar ce zărise valurile spumoase în urmă cu câteva ore, ce în clipele respective îi păreau fascinante. Doar sunetele provocate de acestea îl determinau să se relaxeze şi să uite de tot.
În cele din urmă se întinde mai bine pe nisip, închizând de asemenea ochii. Dorea ca în seara respectivă să se relaxeze, indiferent de ceea ce avea să urmeze mai devreme sau mai târziu. Însă oate acele gânduri fu întrerupte când adulmecă un miros îmbătător, al unui om.. imediat îşi deschide ochii, pupilele sale dilatându-se într-o clipă şi prinzând o uşoară nuanţă roşiatică.
Sus In jos
Vezi profilul utilizatorului
Alesandra Von Essen

avatar

Mesaje : 223
Data de înscriere : 31/05/2012

MesajSubiect: Re: "Don't go around saying the world owes you a living. The world owes you nothing. It was here first."   Vin Iun 01, 2012 11:49 am

 • Nu stătu foarte mult in apă, dooarece nu isi mai simţea corpul aproape deloc.Era toată amorţită din cauza apei mult prea reci, pentru pielea ei caldă.Cu un mic oftat, ieşi din apă, oprindu-se pe margine, unde i se aflau hainele.Nu le imbrăcă fiind udă, dar nici nu ştia de ce ii mai păsa acest lucru, când oricum tot ce vroia făcea.Se imbrăcă pană la urmă si incepu să se plimbe pe nisipul fin, valurile involburate ale mării lovindu-se de picioarele ei goale si inghţate.
  Nu băga in seamă dacă mai era cineva sau nu prin preajmă.Nu ii păsa, deşii ştiia la ce riscuri se supune, le face de bună voie si nesilită de nimeni, ceea ce era mai greu când avea mult prea multă libertate, dar ii era bine aşa cum era acum.
  Se opri pe stânci, privind marea involburată. incercând să nu lase ca toate amintirile să o cuprindă tocmai acum.Incheietura o durea, ceva tipic cand se rănea singură fiind mult prea disperata uneori sa scape de viaţă. dar asta era o veche poveste de adormit copii.
Sus In jos
Vezi profilul utilizatorului
Dimitri E. David

avatar

Mesaje : 26
Data de înscriere : 01/06/2012

MesajSubiect: Re: "Don't go around saying the world owes you a living. The world owes you nothing. It was here first."   Vin Iun 01, 2012 12:15 pm

Rămâne în acea stare, parcă inconştient, câteva clipe bune. Ce n-ar fi dat să mai guste din sângele oamenilor, uneori avea senzaţia că înnebuneşte cum le simte inima bătând şi lichidul roşiatic curgându-le printre vene. Doreşte să uite de aceste impulsuri şi să se stăpânească, căci de fiecare dată când proceda astfel nu ieşea bine, atât din punctul lui de vedere cât şi al victimei. Trecuseră ani buni de când nu mai muşcase pe cineva, şi totuşi era o performanţă din partea sa, când cu mult înainte omora în masă pentru a-şi satisface poftele.
Dar voinţa sa era mai puternică astăzi, şi astfel reuşeşte să-şi ţină în frâu toate acele ieşiri. Se ridică în şezut şi îşi închide ochii, frecându-i cu podul palmelor pentru câteva secunde. Când îi deschide, irişii căpătau culoarea lor normală, acel negru profund, cald şi limpede. Priveşte în cele din urmă în largul mării şi o zăreşte pe acea tânără făptaşă, ce pentru acele clipe îl ţinu într-o postură nu foarte favorabilă.
Se hotărăşte să se ridice în capul oaselor, luându-şi într-un final sacoul pe umeri şi rucsacul, păşind agale pe nisipul fin. Cu cât înainta, începea să-şi aducă aminte de scumpa lui ţară, Rusia. Vremea era inconfundabilă, dar atât de mult o adora. Clatină uşor din cap, nostalgic, însă abia atunci zâmbetul îi revine pe buzele perfect conturate şi pentru o clipă o priveşte pe tânără cu coada ochiului. Nu invada niciodată momentul de linişte al cuiva.
Sus In jos
Vezi profilul utilizatorului
Alesandra Von Essen

avatar

Mesaje : 223
Data de înscriere : 31/05/2012

MesajSubiect: Re: "Don't go around saying the world owes you a living. The world owes you nothing. It was here first."   Vin Iun 01, 2012 12:35 pm

 • Oftă incet, se simțea ciudat și nici măcar nu știa de ce.Iși trecu mâna pe stanca pe care stătea și simți o mică usturime la nivelul palmei.Iși ridică mâna văzând picurii de sânge ce incepuseră sa i se prelingă pe palmă, făcând-o sa injure intr-o germană perfectă.Ura când pățea chestii de genul, dar era ceva tipic ei până la urmă.
  ,, La naiba cu tot ” murmură pe un ton nemulțumit.
  Ura tot la acest oraș.Nu putea sa aibă aici o viață normală, dar nici să plece nu mai vroia.Iși avea alături fratele care o ajuta când avea mai mare nevoie, așa că nu prea avea un motiv inteiemeiat sa plece.
  Opri cât de cât sângerarea, dar nu atât de mult pe cat vroia ea defapt.Oricum, odată pe luna, trebuia sa doneze sânge, așa că pe ea nu prea o interesa dacă mai pierdea sau nu in plus.
Sus In jos
Vezi profilul utilizatorului
Dimitri E. David

avatar

Mesaje : 26
Data de înscriere : 01/06/2012

MesajSubiect: Re: "Don't go around saying the world owes you a living. The world owes you nothing. It was here first."   Sam Iun 02, 2012 4:18 am

Simte din nou acel miros înţepător de sânge, zgâriindu-l pe gât, dar conferindu-i iar şi iar o stare ciudată. Mârâie printre dinţi şi îşi întoarce pe deplin privirea către tânără. Închide ochii, ca şi cum ar fi oftat, şi după un pas ajunge în spatele ei. O cercetează subtil cu privirea şi îşi drese încet glasul.
" Eşti bine? " întreabă scurt într-un final, având o expresie neutră şi totuşi, glasul său era calm şi liniştit. Îşi trece o clipă mâna prin părul brunet şi îşi mută ochii pentru un moment de câteva secunde către largul mării. Nu mai adaugă sau schiţează nici un gest, doar aşteaptă răspunsul fetei.
Sus In jos
Vezi profilul utilizatorului
Alesandra Von Essen

avatar

Mesaje : 223
Data de înscriere : 31/05/2012

MesajSubiect: Re: "Don't go around saying the world owes you a living. The world owes you nothing. It was here first."   Sam Iun 02, 2012 4:27 am

 • Treări la inceput, cand auzi o voce in spatele ei si se intoarse, cat sa il privească.
  -Da, sunt bine.spuse intr-un final.
  Era doar o mică zgârietură și nimic mai mult, sangele orpindu-se cat de cât, făcând-o să se simtă mai bine cand sangele nu mai curgea.Il privi atentă, danduși seama ca era vampir.Dădea de dracu dacă tanarul vroia să o atace, dar totuși spera ca asta să nu se intample pana la urma.Vroia sa ramana intreagă, gandul ei zburand la un anume cineva in acel moment, dar iși scutură capul intr-un final.
Sus In jos
Vezi profilul utilizatorului
Dimitri E. David

avatar

Mesaje : 26
Data de înscriere : 01/06/2012

MesajSubiect: Re: "Don't go around saying the world owes you a living. The world owes you nothing. It was here first."   Sam Iun 02, 2012 4:47 am

" Stai liniştită, nu te omor. " îi spune sincer şi o priveşte câteva clipe, lăsându-se pe vine. Scotoci prin rucsacul său până când dădu peste nişte plasturi şi cum le scoate, îi înfăşură degetul cu grijă. Se antrenase ceva timp pentru a-şi stăpâni setea de sânge, deci putea face faţă căci avea voinţa prea mare în unele momente şi plus, să se integreze câtuşi de puţin printre mulţimea umană. Oricum, de obicei nu punea preţ pe părerile altora, în schimb dorea să trăiască în unele momente liniştit şi fără stres.
" Sper că e mai bine acum. " îi spune la fel de scurt şi calm, ridicându-se de pe vine şi îşi aşează rucsacul mai bine pe umăr.
Sus In jos
Vezi profilul utilizatorului
Alesandra Von Essen

avatar

Mesaje : 223
Data de înscriere : 31/05/2012

MesajSubiect: Re: "Don't go around saying the world owes you a living. The world owes you nothing. It was here first."   Sam Iun 02, 2012 5:07 am

 • -Nu am spus ca vrei sa ma omori, si sunt calma.spuse dand usor din umeri.
  Nu comenta cand tanarul ii puse acel plasture pe deget.Il privi, ramanand pe stanca si privindu-l calma, analizandu-l mai exact.
  -Mersi, si sunt bine .continua calma schitand un mic zambet.
  Nu ii era frica de vampiri, statea cu unul asa ca nu avea de ce sa ii fie frica, sau cel putin nu incerca sa lase frica sa o arate, dar acum era mult prea aeriana in tot ce se intampla in jurul ei sa ii mai pese.
Sus In jos
Vezi profilul utilizatorului
Continut sponsorizat
MesajSubiect: Re: "Don't go around saying the world owes you a living. The world owes you nothing. It was here first."   

Sus In jos
 
"Don't go around saying the world owes you a living. The world owes you nothing. It was here first."
Sus 
Pagina 1 din 1

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Morganville :: Out of city :: Plaja-
Mergi direct la: