Morganville

Real RPG
 
AcasaCalendarFAQCautareMembriGrupuriInregistrareConectare

Distribuiţi | 
 

 "Dream as if you'll live forever, live as if you'll die today."

In jos 
Mergi la pagina : 1, 2  Urmatorul
AutorMesaj
Dimitri E. David

avatar

Mesaje : 26
Data de înscriere : 01/06/2012

MesajSubiect: "Dream as if you'll live forever, live as if you'll die today."   Vin Iun 01, 2012 11:33 am

Chicotul plin de viaţă al surorii sale îl determină să zâmbească. Dar nu zâmbetul acela vag şi plictisit ori afişat doar din politeţe, ci unul plin de viaţă şi chiar amuzat. De obicei era obişnuit cu atitudinea veselă şi mereu vorbăreaţă a surorii sale, Heidi, ce de multe ori o lăsa în pace să-şi termine subiectele chiar singură, el doar îngână un "ăhăm" de cele mai multe ori şi îşi văzu liniştit de ale sale. Desigur, asta s-ar fi întâmplat şi astăzi dar de tura aceasta trebuia să o asculte, ca şi în alte dăţi, unde dorea să ajungă. Însă doar pentru a o vedea mulţumită, se prefăcu interesat de subiectul ce-l abordase. Şi cum de fiecare dată se trezea la finalul discuţiilor cum că alte domnişoare ar fi preferat să-l cunoască ori personal, ori măcar să facă rost de un număr de telefon, David doar clătină uşor din cap fără să mai adauge şi alte lucruri.
- Să mă suni îndată ce vrei să pleci. În regulă? îi spuse surorii sale cu acelaşi zâmbet pe buze, virând cu atenţie pe şoseaua aglomerată. Era o zi atât de frumoasă şi nu-şi imagina momentul respectiv decât el în mijlocul parcului savurând o ţigară. De foarte mult timp nu mai făcuse acest lucru şi totuşi, asta îşi propusese.
Opreşte în mai puţin de cinci-zece minute în dreptul locului în care avea să-şi petreacă următoarele câteva minute sau cine ştie, ore, lăsând-o atunci pe sora lui în faţa unui magazin.
- Să ai grijă de tine. tonul său grijuliu dar totodată calm îşi făcea mereu prezenţa atunci când era vorba de surioara sa mai mică, chiar dacă între ei era diferenţă, doar aparent în ochii oamenilor, de patru ani. O sărută părinteşte pe frunte şi, roată împrejur, paşii îşi îndreptau direcţia către parcul ce era cam gol. Între timp, îşi scoate pachetul de ţigări din buzunarul blugilor negri şi cu o privire cercetătoare în stânga şi în dreapta sa, îşi aprinde tutunul de mult dorit profitând de acea minunată seară. În sfârşit o zi liberă.. însă gândurile sale începeau să se amestece una într-alta, neputând pe moment să şi le oprească.
Sus In jos
Vezi profilul utilizatorului
Marie de Rhealle

avatar

Mesaje : 23
Data de înscriere : 01/06/2012

MesajSubiect: Re: "Dream as if you'll live forever, live as if you'll die today."   Vin Iun 01, 2012 10:31 pm

 • Păşi încă puţin în faţă la coadă pentru a-şi lua o îngheţată. Surâde larg, dulce, de parcă nu ar deranja-o că stă acolo de douăzeci de minute. Îşi petrece mâna prin părul blond, încercând să se hotărească între îngheţată de căpşuni sau de vanilie. Până la urmă, ajunge să comande din amândouă. Se întoarce pe călcâie, simţind o satisfacţie interioară când tocurile ei sunau peste trotuarul rece. Îşi aranjează scurt fusta pentru a nu se uita al doi băieţi de lângă care o fluierau. Simţea cum o să roşească. Aproape că o ia la fugă fără să se mai uite în urmă. Îşi scăpase îngheţata pe la jumătatea drumului. Nu voia să îi vadă. Era prieteni de a lui Alex. Erau nesimţiţi când nu era el cu ea. Continua să se uite în jos, făcând paşi mari şi rapizi, pentru a pleca din raza lor vizuară. Îi ridică încet capul, pentru a vedea cum dă cu nasul de pieptul unui tânăr.
  " Scuză-mă... " rosteşte, dând să plece.

  Outfit

Sus In jos
Vezi profilul utilizatorului
Dimitri E. David

avatar

Mesaje : 26
Data de înscriere : 01/06/2012

MesajSubiect: Re: "Dream as if you'll live forever, live as if you'll die today."   Vin Iun 01, 2012 10:39 pm

Trage un fum lacom din tutunul său, afişând pe chip un zâmbet vag. Era mulţumit de ceea ce se petrecuse încă de la începutul zilei: nu tu telefoane, fane sau alte bazaconii. O fi având momentele lui narcisiste, dar uneori tipele respective întreceau orice limită, oricât de gentil s-ar fi comportat cu ele. Acum era liber, doar în voia sa, să facă tot ce-i taie mintea, după capul său s-ar fi întins pe iarbă, s-ar fi relaxat acolo şi ar fi profitat de acea zi frumoasă, atât de plăcută.
Păşeşte agale, bucurându-se de toată splendoarea ce-l înconjura, şi să fost cinstit nu mai făcuse aşa ceva de mult timp. Mereu plecat, nici măcar nu avea timp de o "gură" de aer în linişte şi pace. Îşi aşează ţigara între buzele palide şi perfect definite, uitându-se lung de jur-împrejur. Tocmai când să-şi îndrepte paşii către dreapta, simte cum se lipeşte de pieptul său o tânără cu părul auriu. Îşi coboară încet ochii negri şi limpezi către ea, luându-şi în secunda respectivă tutunul dintre buze.
" Nu e nici o problemă. " glăsuieşte calm şi liniştit când o aude, cercetând-o mai de-aproape. " Eşti bine? " adaugă după un moment de linişte.
Sus In jos
Vezi profilul utilizatorului
Marie de Rhealle

avatar

Mesaje : 23
Data de înscriere : 01/06/2012

MesajSubiect: Re: "Dream as if you'll live forever, live as if you'll die today."   Vin Iun 01, 2012 10:47 pm

 • Când îi aude răspunsul se oreşte pentru câteva sende bune ca să se uite la el. Se încruntă uşor, trăgându-se în spate câţiva paşi micuţi, pentru a-l vedea mai bine. Îşi trece mâna din nou prin firele de păr, fără să mai spună nimic. Se încruntă. Nu putea să creadă că este chiar el. De ce era aici? Îi afişează o încruntare cât toate zilele.
  "Deşi sunt supărată pe tine că nu mi-ai spus că vii aici..." spune, încercând degeaba să sune supărată pe el. " Dimitriii! " adaugă şi se prăbuşeşte în braţele lui, strângându-l puternic într-o îmbrţişare. Era singurul cu care se comporta aşa. Altfel, nu ar fi vorbit aşa cu niciun băiat.
Sus In jos
Vezi profilul utilizatorului
Dimitri E. David

avatar

Mesaje : 26
Data de înscriere : 01/06/2012

MesajSubiect: Re: "Dream as if you'll live forever, live as if you'll die today."   Vin Iun 01, 2012 10:58 pm

După o fracţiune de secundă, realizează că e Marie. Scapă ţigara dintre degetele albe şi păstrează o tăcere parcă mortală, irişii negri aţintindu-se asupra ei. Era la fel de frumoasă, ba nu! Şi mai şi. Clipeşte de câteva ori, pentru a-şi reveni din acea stare de euforie ce tânăra Marie îl băga mereu şi o ascultă liniştit, aşa cum o făcea de obicei.
" Îmi pare r.. " abia reuşeşte să lege acele cuvinte, căci se şi trezi cu ea în braţe. Zâmbeşte larg, senin, chiar mulţumit că o simte din nou în braţele sale lungi şi reci. Îşi afundă nasul în umărul ei, simţindu-i parfumul specific ce-l ameţea cu totul. " Da, Dimitri al tău e aici! " îi răspunde cu acea căldură specifică în glas, căci numai cu ea era blând şi gentil peste măsură. O ţine cu grjă în braţele sale protectoare şi încetul cu încetul, o priveşte adânc în ochi şi imediat se încrunta scurt. " Ce s-a întâmplat adineauri? Cine te-a deranjat? " spune ca dintr-un foc şi se uită scurt în direcţia de unde venise Marie, mârâind scurt printre dinţi. După el, ar fi omorât pe oricine s-ar fi atins chiar şi de un fir de păr al tinerei, dacă nu aveau permisiunea ei.
Sus In jos
Vezi profilul utilizatorului
Marie de Rhealle

avatar

Mesaje : 23
Data de înscriere : 01/06/2012

MesajSubiect: Re: "Dream as if you'll live forever, live as if you'll die today."   Vin Iun 01, 2012 11:06 pm

 • Îşi aşează capul în locul ei, între umăr şi gât, simţind acel miros plăcut pe care îl avea tânărul mereu. Se simţea uşor ameţită, aşa că nu reuşi să înţeleagă primele lui cuvinte. Dar îi veni mai uşor după aceea. Da, Dimitri al ei. Aceiaşi personalitate caldă îngheţată în timp, parcă. A rămas la fel, dar era mai... mai frumos. Îi stânge mai bine mâinile pe spatele lui. Se lasă de pe vârfuri, având grijă să îl privească pe tânăr direct în ochii aceia cristalini care acum păreau să ardă. Ştia că este extrem de supărat şi că va începe să strige la idioţii aceia.
  " Nu contează. " spune, strângându-l mai bine în braţe. " Erau doar doi proşti... " adaugă, de parcă i s-ar fi întâmplat în fiecare zi aşa ceva. Şi, dacă nu în fiecare zi, era ceva obişnuit.
Sus In jos
Vezi profilul utilizatorului
Dimitri E. David

avatar

Mesaje : 26
Data de înscriere : 01/06/2012

MesajSubiect: Re: "Dream as if you'll live forever, live as if you'll die today."   Vin Iun 01, 2012 11:23 pm

" Bine.. " murmură uşor şi îşi lasă pentru o clipă chipul în jos. Se topeşte imediat în strânsoarea ei, chiar şi inima lui îngheţată o simţi cum se încălzeşte. Cedează, mereu o făcea de dragul ei dar cu siguranţă, cu următoarea ocazie nu ar fi scăpat din mâinile lui. Oricât de mult ar fi încercat să se stăpânească. Îşi alungă acele gânduri rele faţă de imbecilii respectivi şi îşi axează toată atenţia asupra fetei. După mintea lui, ar fi stat şi o zi întreagă să o privească, să-i urmărească fiecare gest cum îl execută cu graţie şi gingăşie. " Data viitoare.. cred că va fi ultimul lor moment din viaţă. " surâde atât de inocent apoi afişează un zâmbet finuţ pe buze, înconjurându-i mai bine talia.
" Şi unde te îndreptai acum? " adaugă după câteva clipe, dându-i la o parte câteva şuviţe aurii pentru a-i admira şi mai bine chipul superb.
Sus In jos
Vezi profilul utilizatorului
Marie de Rhealle

avatar

Mesaje : 23
Data de înscriere : 01/06/2012

MesajSubiect: Re: "Dream as if you'll live forever, live as if you'll die today."   Vin Iun 01, 2012 11:30 pm

 • Se uită la el, oftând uşurată când acesta cade de acord cu ea. Se simţea, brusc, mai liniştită. Ar fi fost extrem de urât dacă i-ar fi omorât doar din cauza ei. Îl strânge mai tare în braţe, uitându-se direct în acei ochi de onix. Îi zâmbeşte dulce, dar acesta piere când îi aude cuvintele. Oftează, dezamăgită, dar ştia că nu are ce să îi facă. Îşi trece limba peste buze, rapid simţindu-le uscate.
  " Doar mă plimbam... " spune, ca răspuns la ultima lui întrebare, roşind pal când mâna lui îi aranjează câteva fire de păr care au ajuns să îi stea peste faţă.
Sus In jos
Vezi profilul utilizatorului
Dimitri E. David

avatar

Mesaje : 26
Data de înscriere : 01/06/2012

MesajSubiect: Re: "Dream as if you'll live forever, live as if you'll die today."   Vin Iun 01, 2012 11:36 pm

" Pot să te însoţesc? " o întreabă pe un ton uşor copilăresc, simţindu-se acel accent rusesc în glas, apoi îşi coboară încet mâna către a ei. Nu putea rezista prea mult şi îşi lipeşte buzele de obrazul fin şi atât de delicat. Simţea că înnebuneşte încetul cu încetul, dar în nume de bine. Se retrage cu greu înapoi şi îşi muşcă slab buza inferioară. Drept consecinţă, îşi strecoară mai bine braţul după talia ei şi o dă mai aproape de trupul lui.
" Ţi-ai plănuit şi altceva pentru seara asta? " adaugă David ceva mai ştrengar, de pe un ton totuşi calm şi o priveşte cu coada ochiului, afişând un zâmbet mic în colţul gurii.
Sus In jos
Vezi profilul utilizatorului
Marie de Rhealle

avatar

Mesaje : 23
Data de înscriere : 01/06/2012

MesajSubiect: Re: "Dream as if you'll live forever, live as if you'll die today."   Vin Iun 01, 2012 11:43 pm

 • " Daaaa! " spune ea pe un tin fericit, strângându-i degetele puternic cu ale ei, vrând să îl poată strângă atât de tare încât el nu va pleca niciodată de lângă ea. Dar, în sinea ei, ştia că numai el va fi cu ea pentru totdeauna. Îi simte buzele fine peste obraz şi roşeşte şi mai tare, privindu-l cum se îndepărtează de ea. Ar fi vrut să ştie cum esete să atingă acele buze subţiri cu ale ei, dar nu va afla niciodată. Cel puţin, nu ştia cum ar fi putut să afle asta. Se lipeşte mai bine de el, lipindu-şi capul de pieptul lui, zâmbind cât îşi muşca buza.
  " Nu am niciun plan pentru astăzi... " îi spune, ridicându-şi privirea către el încet, cârnd să o întrebe dacă ar putea să stea cu el. Ar fi dat orice doar să se uite la felul în care el există.
Sus In jos
Vezi profilul utilizatorului
Dimitri E. David

avatar

Mesaje : 26
Data de înscriere : 01/06/2012

MesajSubiect: Re: "Dream as if you'll live forever, live as if you'll die today."   Sam Iun 02, 2012 12:00 am

David surâde cu blândeţe când îi aude răspunsul afirmativ iar când o simte cum îl strânge de mână, îi face jocul. Ştia şi ea, dar şi el, că nu v-a pleca niciodată de lângă ea chiar şi atunci dacă Marie şi-ar fi dorit asta. Pentru o clipă, îi atinge delicat obrajii, apoi cu vârful degetului arătător trasează conturul perfect al chipului ei. Nu ştia cum de putea să se controleze în astfel de momente şi să nu-i simtă gustul buzelor.
" E perfect. Şi aşa noi nu ne-am văzut de foarte mult timp.. " începe acesta pe un ton uşor copilăresc, apoi surâde slab şi o priveşte din nou pe Marie. " Ce-ai spune dacă am merge la mine? Sau ai prefera un alt loc? " întreabă pe un glas ceva mai încet, aşteptând mai întâi părerea ei. Nu prea executa anumite lucruri fără acordul ei şi ea ştia asta.
Sus In jos
Vezi profilul utilizatorului
Marie de Rhealle

avatar

Mesaje : 23
Data de înscriere : 01/06/2012

MesajSubiect: Re: "Dream as if you'll live forever, live as if you'll die today."   Sam Iun 02, 2012 12:10 am

 • Zâmbeşte în continuare, gândindu-se la felul în care trebuia să se abţină în prezenţa ei, la felul în care trebuia să îi pese de ea pentru a-i juca fiecare joc în parte. Se uită la el zâmbitoare, vrând să se ridice pe vrâfuri şi să îl sărute pe buze. Dar nu putea. Îi era frică de ceva, şi nu ştia ce este acel ceva.
  " Nu contează. Eu vreau doar să stau cu Dimitri al meu. " spune, începând să îşi legene mâna în faţă şi în spate deodată cu a lui, zâmbind larg, făcând din când în când un pas mai mare.
Sus In jos
Vezi profilul utilizatorului
Dimitri E. David

avatar

Mesaje : 26
Data de înscriere : 01/06/2012

MesajSubiect: Re: "Dream as if you'll live forever, live as if you'll die today."   Sam Iun 02, 2012 12:30 am

Zâmbeşte de data aceasta mai larg şi mai vesel când îi aude răspunsul. O strânge cu căldură de mână şi îşi îndreaptă paşii către maşina parcată în dreptul parcului. Cu siguranţă nu mai avea răbdare, dar de fiecare dată se controla cât de cât şi îşi repeta în gând că totul va fi bine. Cum ajunge, îi deschide uşa fetei şi o pofteşte înăuntru - mereu zâmbindu-i dulce - şi după ce Marie intră în maşină, urcă şi acesta la volan.
Porneşte imediat, cu viteză dar mereu era atent când conducea mai ales dacă lângă el se afla Marie. Prin minte îi treceau fel de fel de gânduri, în primul rând să nu o dea în bară faţă de tânără, căci dacă totul era bine lucrurile aveau să se desfăşoare în perfectă ordine. În mai puţin de câteva minute, David ajunse în faţa casei, situată undeva pe la marginea oraşului, departe de agitaţia urbană însă uneori se gândea să se mute undeva în preajma plajei ori la munte. Încă nu era sigur. Coboară într-un final din maşină şi păşeşte în partea Mariei, deschizându-i cu grijă portiera. Îi întinde gentil mâna şi o priveşte cu zâmbetul pe buze, profitând de fiecare secundă pentru a o admira.
" Ţi-e foame? " întreabă deodată, clipind de câteva ori şi îşi subţia uşor buzele. Vroia să se asigură că draga lui Marie era bine din toate punctele de vedere.
Sus In jos
Vezi profilul utilizatorului
Marie de Rhealle

avatar

Mesaje : 23
Data de înscriere : 01/06/2012

MesajSubiect: Re: "Dream as if you'll live forever, live as if you'll die today."   Sam Iun 02, 2012 12:44 am

 • Zâmebşte, privind maşina lui Dimitri. Se aşează în dreptul şoferului când acesta îi deschide uşa, dar îi veni greu să îi dea drumul la mâna. Şi le puse în poală, aranjând fusta de blug apoi puloverul pe care îl purta, privindu-i mişcările atât de încrezătoare pe care le are la volan. Ea nu învăţase niciodată să conducă, deşi a încercat odată. Din păcate, după ce strici o maşină care costă la fel de mult cât un apartament, nu prea mai ai voie să faci asta. Nu şi-a dat seama când au ajuns în faţa casei. Îşi trece mâna prin păr, dându-se jos din maşină când acesta îi deschide portiera. Se prinde din nou de braţul lui, lipindu-se apoi de el.
  " Nu-mi foame. " spune, privindu-l printre gene, mereu cu acelaşi zâmbet dulce pe buze.
Sus In jos
Vezi profilul utilizatorului
Dimitri E. David

avatar

Mesaje : 26
Data de înscriere : 01/06/2012

MesajSubiect: Re: "Dream as if you'll live forever, live as if you'll die today."   Sam Iun 02, 2012 1:17 am

Aprobă uşor din cap la răspunsul ei şi păşeşte numai-decât în casă, privind scurt în jurul său. O pofteşte mai întâi pe Marie înăuntru şi îşi păstrează zâmbetul specific pe chipul palid.
" Simte-te ca acasă. " îi spune acesta pe glasul său blând; ştia că oriunde se aflau cei doi, împreună, era chiar acasă. Îşi dă jos sacoul, rămânând doar în cămaşa de un alb imaculat şi îşi suflecă încet mânecile. Îşi aruncă telefonul, la întâmplare, pe masă - nici nu vroia să-l mai vadă, mai ales dacă Marie era prezentă în preajma lui.
" Deci sigur nu vrei să serveşti ceva? " mai întreabă o dată, grijuliu, apoi începe să surâdă chiar şi de el şi clatină încet din cap. Priveşte către grădină, acel foişor amenajat special pentru clipele când dorea să fie singur sau nu numai, fiind amplasat şi un pian acolo. Îşi muşcă slab buza inferioară şi o ia delicat de mână pe tânără, păşind încet către grădină. " Vreau să-ţi cer o părere. " îi spune scurt, cu acea notă profundă în glasul său, iar zâmbetul încă mai persista pe buzele sale perfect conturate.
Sus In jos
Vezi profilul utilizatorului
Marie de Rhealle

avatar

Mesaje : 23
Data de înscriere : 01/06/2012

MesajSubiect: Re: "Dream as if you'll live forever, live as if you'll die today."   Sam Iun 02, 2012 3:52 am

 • Îşi apleacă uşor trunchiul pentru a-şi aranja fusta, apoi se ridică pentru a-şi aranja bluza pe care o purta. Zâmbeşte, privindu-l cum îşi aruncă telefonul pe masă. Îl prinde chiar înainte să ajungă pe jos, apoi se întoarce către Daniel cu un tâmbet dulce pe buze. Se îndreaptă către şaten, prinzându-se de mâna lui rece când a ajuns în dreptul lui. Se lasă ghidată de el către grădină. Îl priveşte când îi aude întrebarea, de fapt, mai mult cererea şi îşi umezeşte buzele, surpinsă de felul foarte serios în care a spus asta.
  " Orice. " răspunde, fără să gândească prea mult, jucându-se cu mâna liberă cu gulerul imaculat al cămaşei.
Sus In jos
Vezi profilul utilizatorului
Dimitri E. David

avatar

Mesaje : 26
Data de înscriere : 01/06/2012

MesajSubiect: Re: "Dream as if you'll live forever, live as if you'll die today."   Sam Iun 02, 2012 4:14 am

O priveşte scurt, abţinându-se atât de mult să nu o sărute. Îşi muşcă din nou buza inferioară şi când ajunge în dreptul pianului, se aşează pe scaun, rugând-o pe Marie să ia loc lângă el. Deschide capacul şi priveşte clapele de fildeş pentru câteva minute bune - îşi aşează cu grijă degetele albicioase peste ele şi în mai puţin de câteva momente, începe să cânte "The next day". Închide ochii şi îşi între-deschide buzele, glasul său făcându-se auzit în fiecare colţişor - să fi fost sincer, de fiecare dată când cânta o melodie, mereu se gândea la Marie. Pur şi simplu, în toată eternitatea pe care o trăise, nu dăduse peste cineva în aşa fel încât să-i încâlcească minţile şi să-l facă absolut, zi de zi să se gândească numai şi numai la ea. Chiar şi el, cel îngheţat, ajunsese să se topească după o astfel de trăire şi era ferm convins, că fără ea, nu ar fi putut rezista prea mult. Aşa, cum era el.
Sus In jos
Vezi profilul utilizatorului
Marie de Rhealle

avatar

Mesaje : 23
Data de înscriere : 01/06/2012

MesajSubiect: Re: "Dream as if you'll live forever, live as if you'll die today."   Sam Iun 02, 2012 10:27 am

 • Se aşează lângă el în faţa pianului, rpicindu-i fascinată cum degetele albe i se mişcă pe clapele reci. Îşi închide ochii, simţind cum urma să plângă. Să gândi, undeva adânc în sinea ei, dacă el ştia că aceasta era melodia ei preferată. Pentru că era a lui. Îşi şterge lacrimile cu vârfurile degetelor, sperând ca înainte ca acesta să le observe. Priveşte înspre el, cum versurile îi veneau atât de natural. Se încruntă uşor, dar îi trece rapid, înceând să cânte şi ea refrenul melodiei, cu un ton de copil care a plâns de curând, simţind cum ar fi vrut să îl oprească din cântat şi să se ascundă la pieptul lui pentru a putea plânge fără să îi pese de lumea din jurul ei, pentru că Dimitri al ei o proteja.
  " Dacă nu te opreşti, voi crede că te iubesc. " spune, oprindu-se din cântat pentru câteva secunde, simţind cum inima i-o ia la goană când spune ultimile cuvinte. Erau adevărate. Îl iubea.
Sus In jos
Vezi profilul utilizatorului
Dimitri E. David

avatar

Mesaje : 26
Data de înscriere : 01/06/2012

MesajSubiect: Re: "Dream as if you'll live forever, live as if you'll die today."   Sam Iun 02, 2012 1:04 pm

Se lasă purtat de val pentru câteva clipe, asta până când o simte pe Marie plângând. Încheie în cele din urmă, şi îşi lasă mâinile moi pe clape când îi aude ultimele două fraze. Prima reacţie pe care ar fi avut-o ar fi spus că visează în acea clipă.. dar nu era aşa. Era realitate. Se aştepta ca el să-i împărtăşească acest gând, acea emoţie, acel sentiment pe care-l avea pentru ea după ce ar fi sfârşit cântecul. Nu se poate abţine pentru prea mult timp şi îi cuprinde chipul gingaş printre palmele sale albe şi reci şi după ce o admiră preţ de câteva secunde, îşi lipeşte buzele de ale ei, trnsformând acea atingere într-un sărut timid, dar pasional.
Sus In jos
Vezi profilul utilizatorului
Marie de Rhealle

avatar

Mesaje : 23
Data de înscriere : 01/06/2012

MesajSubiect: Re: "Dream as if you'll live forever, live as if you'll die today."   Sam Iun 02, 2012 11:58 pm

 • Îl priveşte cum îşi ia mâinile de pe clapele pianului şi încearcă, vag, să schiţeze un zâmbet. Inima bătea în pieptul ei de să iasă, epntru că nu ştia care va fi reacţia lui în faţa cuvintelor ei. Nu i-a mai spus niciunui băiat până atunci. Nu simţise asta faţă de niciun băiat până atunci.
  Îl priveşte cum îi ia chipul între mâinile lui reci şi roşeşte, deşi nu ştia de ce. Îşi închide ochii încet, simţindu-i buzele epste ale sale. Se sărutau. Îşi aşează mâinil pe spatele lui, luându-l în braţe, dându-şi seama că nu mai plângea. Erau lipiţi într-un sărut timid, dar dulce.
Sus In jos
Vezi profilul utilizatorului
Dimitri E. David

avatar

Mesaje : 26
Data de înscriere : 01/06/2012

MesajSubiect: Re: "Dream as if you'll live forever, live as if you'll die today."   Dum Iun 03, 2012 1:15 am

Încetul cu încetul, îşi strecoară braţele în jurul taliei ei şi o lipeşte mai mult de pieptul lui, vrând să o simtă cu totul. Îi simţea cum îi bătea inima şi cum sângele curgea rapid printre vene, însă gustul buzelor ei îl înnebunea întru totul. În sfârşit o simţea lângă el, o ştia în braţele lui şi faptul că îi prinse buzele într-un sărut plin de căldură, dragoste îl trimiteau într-o stare euforică.
" Te iubesc mult, frumoaso. " îi şopteşte printre săruturile pasionale şi o strânge cu gingăşie în braţele sale. Da, o iubea foarte mult şi în sfârşit atinse acest prag pe care considera că n-o să ajungă să- trăiască.
Sus In jos
Vezi profilul utilizatorului
Marie de Rhealle

avatar

Mesaje : 23
Data de înscriere : 01/06/2012

MesajSubiect: Re: "Dream as if you'll live forever, live as if you'll die today."   Dum Iun 03, 2012 1:28 am

 • Îi era frică de faptul că, la un moment dat, vor trebui să se despartă din acel sărut. Nu voia asta. Voia să rămână acolo mereu, îngheţaţi aşa pentru totdeuna. Asta ar fi făcut-o fericită. Îşi pune o mână pe pieptul lui bine-făcut când simte că acesta o trage mai aproape. Era rece, dar în acelaşi timp cald. Zâmbeşte când îi aude cuvintele.
  " Şi eu pe tine. " îi răspunde atât de sincer cât ar fi putut un om. Nu ştia cum a ajuns să se îndrăgostească de el. Doar că, după un timp, adevenit Dimitri al ei. Şi spera că va rămâne pentru ttodeauna aşa.
Sus In jos
Vezi profilul utilizatorului
Dimitri E. David

avatar

Mesaje : 26
Data de înscriere : 01/06/2012

MesajSubiect: Re: "Dream as if you'll live forever, live as if you'll die today."   Dum Iun 03, 2012 11:54 am

David coboară treptat cu sărutările în jos, senzual pe gâtul ei și după ce se înfruptă câteva clipe din pielea ei, își înfinge încet vârful colților în carnea fragedă a fetei - nu o mușca, nu gusta din sânge căci nu îndrăznea, ci simplul fapt de a-i lăsa semnul lui - ca o înțepătură - pentru totdeauna, să știe că îi va aparține lui. Era o lege a lui, ciudată. O sărută imediat în acel loc, ca durerea să-i dispară și îi ține chipul apropiat de al ei, cuprinzându-i între palmele reci și își închide ochii. Își rezemă fruntea de-a ei, buzele fiind la o distanță foarte mică, simțindu-i atunci respirația caldă. Să fi fost sincer, numai din partea ei simțea toate acele lucruri căci în general, cu alții.. era imun.
" Numai tu m-ai putut înnebuni așa.. " îi șoptește dulce și atunci îi mușcă senzual buza inferioară, furându-i un sărut.
Sus In jos
Vezi profilul utilizatorului
Marie de Rhealle

avatar

Mesaje : 23
Data de înscriere : 01/06/2012

MesajSubiect: Re: "Dream as if you'll live forever, live as if you'll die today."   Lun Iun 04, 2012 3:45 am

 • Îi simţii buzele pe gât şi se cutreură uşor, timid, roşind şi mai tare. Îşi închide ochii încet când îi simte colţii apăsându-i uşor pielea de pe gât. Îi era frică să nu o muşte, dar ştia, la fel de bine, că el nu ar răni-o niciodată. Îşi pune mâinile în părul lui, pierzându-se dintre firele şatene, zâmbind timid către el. Îşi lipeşte fruntea de creştetul său simţindu-i buzele reci peste gâtul ei fierbine, făcând ca acea înţepătură să nu o mai doară. Era a lui acum. Şi era mândră de asta.
  Se uită la el respirând sacadat când Dimitri îşi lipeşte fruntea de a ei. Îi aude cuvintele şi zâmbeşte, măgulită, neştiind ce să îi spună. Îi răspunde la sărut fără să gândească, simţind un fior când acesta îi muşcă uşor buza.
Sus In jos
Vezi profilul utilizatorului
Dimitri E. David

avatar

Mesaje : 26
Data de înscriere : 01/06/2012

MesajSubiect: Re: "Dream as if you'll live forever, live as if you'll die today."   Lun Iun 04, 2012 5:13 am

O sărută, o strânge în brațe, o alintă în fel și chip. În sfârșit era a lui și el a ei. Ar fi putut jura că nimic nu ar fi putut sta între ei doi și nu ar fi permis nimic, nimănui să strice totul. Îi mai admiră încă o dată chipul perfect și atât de frumos, afișând un zâmbet șarmant.
O așează mai bine pe brațele sale și își pune delicat palmele pe șoldurile ei. Îi mai miroase încă o dată parfumul ce-l zăpăcea și o sărută din nou pe gât, pasional, îmbătându-se pentru câteva clipe cu gustul pielii sale delicate. Urcă ușor cum palmele pe spatele ei, lipind-o și mai mult de pieptul lui pentru a o simți însă își ridică încet chipul către al ei, prinzându-i buzele într-un sărut plin de dragoste.
Sus In jos
Vezi profilul utilizatorului
Continut sponsorizat
MesajSubiect: Re: "Dream as if you'll live forever, live as if you'll die today."   

Sus In jos
 
"Dream as if you'll live forever, live as if you'll die today."
Sus 
Pagina 1 din 2Mergi la pagina : 1, 2  Urmatorul

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Morganville :: City :: Parcul-
Mergi direct la: