Morganville

Real RPG
 
AcasaCalendarFAQCautareMembriGrupuriInregistrareConectare

Distribuiţi | 
 

 Are you lonesome tonight? ( Privat :3)

In jos 
AutorMesaj
Marie de Rhealle

avatar

Mesaje : 23
Data de înscriere : 01/06/2012

MesajSubiect: Are you lonesome tonight? ( Privat :3)   Mar Iun 05, 2012 6:48 am

 • După-amiaza, 6 59.
  Privat, Marie de Rheallle şi Dimitri E. David.  Marie se simţea obosită în această după-amiază. Cu ochii ei ciocolatii veghe ceasul. De două zile nu mai poate dormi. Nici ea nu ştie de ce. Să îi fie dor de Franţa? Nu, e mult mai bine aici. Nu mai este stresată de un cuplu de oameni bătrâni care nu se pot mulţumi cu mai puţin de cât perfecţiunea. Oftează, ducându-şi degetele prin păr, coborând încă câteva scări. Apasă cu degetele ei lungi şi albe clanţa uşii. O briză de aer cald îi loveşte faţa. Surâde dulce, copilăros, la fel cum făcea când nu avea mai mult de zece ani. În mâna dreaptă atârnă grea o geantă în care a înghesuit frumos două blocuri de desen şi câteva, mai multe, creioane. Surâde dulce mergând cu paşi mici către maşina ei. Maşina ei... Adică a părinţilor săi. Dar i-au dărutit-o. Nu ar trebui să se mai gândească la asta. Se urcă la volan şi porneşte maşina, aşezând geanta lângă ea.
  Nu ştie de cât timp merge, exact. Dar pădurea se conturează întunecat în faţa ei. Este o zi atât de caldă şi de senină. După încă zece minute de condus, blondina opreşte maşina la marginea drumului şi coboară. Îşi aranjează rapid pantalonii scurţi de blug şi tricoul larg, până sub fese. Cu un zâmbet schiţat uşor pe buzele rozalii încuie maşina, apoi chicoteşte, luând-o la fugă cu acea geantă într-o mână. Se comportă precum un copil mic. Dar nu o deranjează deloc de data asta. Măcar acum poată să fie un copil micuţ. Se opreşte în faţa unui stejar bătrân, strângându-şi ploeapele. Era sigură, pentru câteva secunde, că îl va lovi. Dar nu s-a întâmplat.
  Tânăra se aşează pe jos, turceşte, scoate unul dintre blocuri şi pentarul în care a îngrămădit creioanele. Se uită de jos la frunzele care lasă, cu greu, razele soarelor să ajungă până la ea. Surâde, întorcându-şi chipul la hârtia goală. Începe să plimbe creionul pe pagină, conturând frunze şi crengi şi crenguţe. Îşi întoarce capul în spate. Nici nu a fugit atât de mult. Maşina era la nici douăzeci de metri depărtare. Surâde, dându-şi părul din ochi, scoţând apoi din genată o clempsă. Îşi învârte părul auriu în jurul mâinii, formând un coc ca vai de capul lui. Surâde şi îşi prinde părul, apoi începe să fredoneze o meldoie.
  When I want want you
  In my arms when I want you
  And all your charms
  Whenever I want you
  All I have to do is
  Dream, dream, dream...

  Fredona senin cât contura acel stejar, înflorind pe ici, pe colo, câte o rază de soare care să lovească mai apoi, în imaginaţia ei iarba care nu se va vedea în acest desen. Continuă să cânte această melodie care îi aduce aminte de acele zile frumoase de vară la picnic cu el... Se lasă să cadă cu spatele în iarba scundă, oftând. De ce trebuie să apară defiecare dată când face ceva?
  Îi putea vedea atât de bine trăsturile fin, îngheţate în timp, conturate în nimic. Fără să vrea, îşi puce mâna la gât, atingând uşor locul în care el o „muşcase”. Îşi dădu seama că, din când în când, avea nevoie să atingă acel loc, ca să îşi aducă aminte că ea este a lui, şi, de asemenea, el este al ei. Îşi duce mâna la buzunar, scoţând telefonul de la locul lui. Atinge ecranul rece şi îşi ţuguie buzele. Ce ar putea să îi soună. Se încruntă, lăsând ecranul telefonului să îi atingă de câteva ori colierul. Chipul i se lumină brusc, şi Marie a început să înşire câteva cuvinte. ”Mi-e dor de tine...” scrie, apoi îşi aşează mobilul pe piept, continuând să stea întinsă pe spate, aşteptând ca el să apară de nicăieri şi să îi zâmbească în acel fel dulce pe care îl ştie numai el, făcând-o să se topească imediat.
Sus In jos
Vezi profilul utilizatorului
Dimitri E. David

avatar

Mesaje : 26
Data de înscriere : 01/06/2012

MesajSubiect: Re: Are you lonesome tonight? ( Privat :3)   Mar Iun 05, 2012 9:47 am

Își șterge sângele ce-i curge în colțul gurii, cu vârfurile degetelor. Zâmbește vag, ușor malițios dar cu acea tentă șarmantă și lasă cadavrul să-i cadă la picioare. O luptă ce trebuia să o ducă la capăt și era pornit să o facă de ceva timp, dar pentru el totul era floare la ureche. Închide ochii pentru a-și reveni din acea stare și își trece mâna albă prin părul șaten, irișii roșii revenind la culoarea inițială, negri. Privește de jur-împrejur și simte brusc, un dor imens față de cineva, acea persoană ce-i furase inima de când o cunoscuse.
Își simte brusc, cum sună telefonul în buzunarul său. Îl ia în mână și privește ecranul, intuind imediat de la cine ar fi putut fi: Marie. Zâmbește finuț în colțul gurii și fără să mai stea pe gânduri, dispare din acel loc în doar câteva clipe. Nici în mai mult de două secunde de când primește mesajul, ajunge în spatele ei și o admiră în liniște deplină. Nu se abține și îi cuprinde delicat talia cu brațele sale, buzele reci atingându-i suav pielea fină.
” Și mie mi-a fost dor de tine, frumoaso. ” îi șoptește dulce la ureche, afișând un zâmbet șarmant, cu tente gingașe dar nu rezistă mult și îi prinde buzele într-un sărut suav.
Sus In jos
Vezi profilul utilizatorului
Marie de Rhealle

avatar

Mesaje : 23
Data de înscriere : 01/06/2012

MesajSubiect: Re: Are you lonesome tonight? ( Privat :3)   Mar Iun 05, 2012 9:56 am

 • Se ridică în şezut, apoi în picioare, ştiind că el avea să apară de nicăieri atât de repede. Ar fi vrut să îl ia în braţe şi să se topească acolo pentru totdeauna. Îi ascultă paşii, deşi părea imposibil să îi audă. Vedea la ea. Îi simte mâinile reci pe talie şi roşeşte. Îşi atinge obrajii cu degetele scurte, încercând să alungea acea roşeaţă din ochi. Îi ascultă cuvintele şi surâde dulce, ca şi cum atunci l-ar fi auzit prima dată spnându-i aşa.
  Se uită în ochii lui, ca şi cum ar fi aşteptat ceva mai mult. Se întoarce brusc pe călcâie, strângându-l puternic la piept, siţindu-i buzele apăsându-le puternic pe ale ei. Îşi închide ochii, lipindu-şi funtea de a lui, ridicându-se uşor pe vârfuri, cu graţie, uitând complet de orice altceva ce o înconjura.
Sus In jos
Vezi profilul utilizatorului
Dimitri E. David

avatar

Mesaje : 26
Data de înscriere : 01/06/2012

MesajSubiect: Re: Are you lonesome tonight? ( Privat :3)   Mar Iun 05, 2012 11:12 am

După ce o sărută cu dragoste preț de câteva secunde bune, își dezlipește cu greu buzele de-ale ei dar o privește cu blândețe în ochi. Nu se sătura să se scalde în ochii profunzi ai fetei și atât de calzi. Îi trasează conturul feței cu vârful degetului arătător și o sărută gingaș pe vârful năsucului.
” Ce faci aici, iubito? ” o întreabă pe un ton dulce, plăcut auzului și îi înconjoară mai mult talia cu brațul drept, lipind-o de pieptul lui. Afișează din nou un zâmbet șarmant și clipește de câteva ori. Îi apasă din nou buzele cu ale lui, jucăuș, în interval de două-trei secunde și începe să surâdă blând.
Sus In jos
Vezi profilul utilizatorului
Marie de Rhealle

avatar

Mesaje : 23
Data de înscriere : 01/06/2012

MesajSubiect: Re: Are you lonesome tonight? ( Privat :3)   Joi Iun 07, 2012 8:00 am

  Îşi închide ochii, simţindu-i gustul acela dulce, jucându-se cu limba lui, dându-şi seama că pierdea contactul cu realitatea din ce în ce mai tare, cu fiecare clipă cu care stătea aşa, lipită de el. Se ciubăreşte mai bine la pieptul lui când acesta răspunde, auzindu-i întrebarea peste bătăiile ritmate ale inimii. Îşi închide ochii pentru o secundă, muşcându-şi buza, apoi revine cu privirea către el, schiţând cel mai dulce zâmbet al ei.
  Îşi trece mâinile prin firele lui de păr, aranjându-l, deşi era perfect. Era Dimitri, mereu perfect. ”Desenam...” îi spune, pe un ton care îi arăta că nu avea nicio importanţă, deşi punea mare preţ pe ceea ce desena. ”Tu ce făceai?” adaugă, uitându-se la el când îi sărută vârful nasului.
  Ar fi putut să facă precum prietenele fratelui ei şi să îşi ridice brusc capul, dar ura când ele făceau asta. Aşa că se mulţumi să îi simtă respiraţia pe piele şi să se simtă înafara oricărui pericol atâta timp cât era acolo, la pieptul lui.
Sus In jos
Vezi profilul utilizatorului
Continut sponsorizat
MesajSubiect: Re: Are you lonesome tonight? ( Privat :3)   

Sus In jos
 
Are you lonesome tonight? ( Privat :3)
Sus 
Pagina 1 din 1

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Morganville :: Out of city :: Padure-
Mergi direct la: